Direct contact? 0174-523 220
Ons team

Ons team

team foto stolze administraties

 

Martin Stolze, oprichter en eigenaar:
“Sinds 1976 werk ik in de financiële sector. Eerst bij een agrarisch gericht accountantskantoor hier in de regio, waar ik veel ervaring opdeed op administratief, economisch en fiscaal gebied. Ik ben daar doorgegroeid naar een functie als teamleider en zelfstandig relatiebeheerder, maar op deze manier wilde ik niet tot mijn pensioen doorwerken. De dagelijkse contacten met ondernemers werkten zo aanstekelijk, dat ik zelf ook ‘ondernemersland’ in wilde. Ik heb die stap vlak voor de eeuwwisseling gezet en heb er nog geen dag spijt van gehad.”

“Dit vak is mooi, het werkterrein is breed, ieder bedrijf is anders en ieder mens is anders. Ofwel: geef mij een beroep dat ik leuk vind en ik hoef nooit meer te werken.”
“Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen. Mijn hobby’s zijn de beursberichten volgen, beleggen, vaklectuur doorlezen en intensief trainen voor de schaats- en skeelerwedstrijden.”

Wat vindt hij kenmerkend voor zijn kantoor?

“Goed geïnformeerd zijn vind ik in ons vak zeer belangrijk. De snelle fiscale en financiële ontwikkelingen vereisen dat. Daarom schrijven wij verstand van zaken met hoofdletters.

Daarnaast neemt ons kantoor – in de goede zin van het woord – geen blad voor de mond. Als wij kansen voor de klant zien, noemen we ze. En waar wij risico’s signaleren, melden we die.”


Martin van der Meer:

“Tijdens en direct na mijn studie Accountancy aan de Hogeschool van Rotterdam heb ik enige tijd bij Alfa Accountants in Naaldwijk gewerkt. In juli 2009 heb ik de overstap gemaakt naar Stolze Administraties en Advies en ik werk daar nu met veel plezier als assistent-accountant.”

De werkzaamheden van Martin bestaan onder andere uit het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van aangiftes inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting en het aanvragen en wijzigen van zorgtoeslag, kindgebonden budget en kinderopvangtoeslag.

“In mijn vrije tijd zit ik graag op de racefiets. Ik ben geboren en getogen Naaldwijker en ik woon er nog steeds.”


Christian van Prooijen:

“Ik heb 3 jaar voor Flynth Accountants gewerkt en ben in 2012 bij Stolze Administraties en Advies beland. Dat bevalt me nog altijd erg goed.

Christian vindt zijn werk heel divers: de maandelijkse BTW-aangiftes, financiële administraties inboeken en jaarrekeningen opstellen met de bijbehorende fiscale aangiftes, zoals voor de inkomstenbelasting, de dividendbelasting, en de vennootschapsbelasting. Die variatie zorgt ervoor dat zijn werk uitdagend blijft.

“Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden. Ik houd van passief sport kijken tot zelf een rondje hardlopen om mijn conditie op peil te houden.”

Daarom Stolze Administraties en Advies

  • Grote expertise, kleinschalig bureau
  • Alert, voordelig en begrijpelijk
  • Nauwkeurig tot achter de komma
Neem contact op

Ons aanbod aan u

Belastingaangiftes en toeslagen

Meer informatie

Jaarrekeningen en begrotingen

Meer informatie

Ondernemers- en particulier advies

Meer informatie

Subsidies

Meer informatie
Heeft u interesse in onze dienstverlening of heeft u een vraag?
Bel 0174-523 220 voor advies, stuur ons een mail of laat u door ons terugbellen.