Direct contact? 0174-523 220
Belastingaangiftes en toeslagen

Belastingaangiftes en toeslagen: wij halen eruit wat erin zit

De belastingwetgeving verandert voortdurend. Daardoor kan het lastig zijn om de aangifte of toeslag correct en zo voordelig mogelijk in te vullen. Voor Stolze Administraties en Advies is het dagelijks werk. Wij verzorgen op jaarbasis –zowel online als op papier – vele honderden aangiftes voor de inkomstenbelasting, de omzetbelasting en de vennootschapsbelasting. Ook minder gebruikelijke aangiftes – zoals voor de erfbelasting, schenkbelasting en dividendbelasting – hebben voor ons geen geheimen. En of het nu om kinderopvangtoeslag, kindgebonden budget of zorgtoeslag gaat, wij regelen het vakkundig voor u.

Onder bedrijven is de besloten vennootschap (B.V.) een populaire ondernemingsvorm. Afhankelijk van uw risico en het resultaat van uw onderneming adviseren wij u al dan niet een BV-structuur te gebruiken.

Ons kantoor wisselt kennis uit met de Fiscount Adviesgroep, een samenwerkingsverband van fiscalisten, juristen en accountants. Dat is uw extra zekerheid dat een advies van ons kantoor voldoet aan hoge fiscale maatstaven.

Daarom Stolze Administraties en Advies

  • Grote expertise, kleinschalig bureau
  • Alert, voordelig en begrijpelijk
  • Nauwkeurig tot achter de komma
Neem contact op

Ons aanbod aan u

Belastingaangiftes en toeslagen

Meer informatie

Jaarrekeningen en begrotingen

Meer informatie

Ondernemers- en particulier advies

Meer informatie

Subsidies

Meer informatie
Heeft u interesse in onze dienstverlening of heeft u een vraag?
Bel 0174-523 220 voor advies, stuur ons een mail of laat u door ons terugbellen.